SEGMEN ENTRI PERTAMA AKU BERBLOG


Harap sehat semuanya ye. Saya belum pernah join mane² segmen dekat blog. Nak update entri pun terkial² lagi. Huhu. Pagi tadi, semasa berjalan-jalan sambil melepak menikmati keindahan di blog Ku Azhar, nampaklah segmen ni di entri beliau. Katenye segmen kenalan lame FB die. Hee. Segment Entri Pertama Aku. Menarik kan? Jom join. Klik sini atau kat banner di atas ni. Insyaallah, entri, cerita dan sejarah yang dapat menarik dan memikat hati tuan punya segmen, die akan promote blog tersebut. :)

Mengimbau kembali sejarah berblog, Layak ke dikate sejarah eh? Hee. Secara rasminya saye baru aje berblog pada bulan ni, 20.11.2011. Ya…memang saya masih merangkak² dalam bidang ini dan merupakan pendatang baru dalam dunia blog ni. Mahu tengok & baca entri pertama saye? KLIK SINI. Enjoy! :))

Poyo takkk? Hee. Malu pun ade. Siap amek gambar tiket bagai. Ade ni simpan dalam purse buat kenangan. Apa pulak cite entri pertama korang eh? Kalau tak keberatan, mehla kongsi. Sharing is caring kan? Ye dak?? Jom join segment ni. Takde due date pun. Bila² mase aje korang boleh join. Senang kan?? Jom lerr kita sama2 kongsi cerita sejarah mula berblog. :)

Cume satu aje, nak tanye yang ni.  

SEO KEYWORD : entri pertama aku(search kat google)

Serius saya tak tahu kebende. Hee. Ape ni? (maaflah, newbie la katekan) Nak tanye kat komen entry tu, maluuuuu. Sebab sume post link entry aje. Harap ada yang sudi beritahu. TQ. ;))

4 comments:

wan_cikgumuzik said...

wahhhh..!! thanks sbb sudi join segmen saya... seronok kan syer ramai2 entri pertama kita kan??

p/s: kalau nak tahu apa itu SEO, search kat google, apa makna seo.. perlahan2 belajar yerr.. hehehe

9n0L4 said...

Hee. menarik sangat segmen ni. seronokkkkkk. TQ cekgu! ;)

dyabunga said...

dya dah baca dah entry tu..hhihih..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ha dh baca pun entry tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama