Happy Belated Kuasa 18 Pesona Etuza



Huuuu. Dekat 10 hari tak update blog kot. Sepanjang mase tu jugak, aktiviti blogwalking pun tergendala. Sibuk sangat. Tak tahu nak cakap ape. Thanks pada yang tak jemu singgah ke sini walaupun sekadar menjenguk. ;)

Ehhh, sebenarnya aritu saye ade terjah blog Cekgu Etuza dan dapat tahu birthdaynya pada 11 Januari. Wah wah wahhh same dengan Dato' Siti Nurhaliza tu. Hee. Selamat ulangtahun ye pemilik blog Pesona. Biarpun lewat 18 hari, nak jugak wish. Better late than never kan. Moge cekgu sentiasa sehat dan berjaya dalam karier cekgu. (:

Maaf buat pemenang² teka teka yang belum dapat hadiah ye. Pasal tak dan lagi nak gi post office. Sabor je la ehhh. Hihi. Jangan marah². Nanti cepat kedut. :p


38 comments:

Yana Libra said...

laa, ye ke kak? xperasan lah..huhu..hepi belated besday cikgu etuza~~ :)

NAL said...

Happy belated birthday kepada beliau juga..

Cik Nur said...

Nur tak buat entry pun....
apapun, selamat ulangtahun kelahiran cikgu etuza....

shar90 said...

waa... ade cikgu yg bfday same dgn siti tu... hee
smoga baik2 slalu... hee

dya bunga said...

happy belated bufday..tajuk entry siap ada kuasa 18..hihi

Chic Na said...

selamat hari lahir cikgu.. tak tau pun birthdaynya.

Solehah Shamsuddin said...

lorr befday cikgu etuza dh lps ke.alahai xtau lak ni.melepas nk wish...

Misz Mieza said...

Banyaknya kuasa sampai 18.. Heheh.. Happy belated birthday cikgu etuza! ^^,

Deqla manjew said...

amboii siap kuasa 18..haha..hepi belated besday cikgu.. =)

Fieda Rafli said...

tu la..lama jaa dok muncul..nanti kak fieda pos ke jaa brooch yg dulu dgn yg terbaru ni ye..

sHaRiNa eLyaNa said...

hpy belated day !!

Hasrina said...

cibokk eh? wahhhh best2..happy brithday to hi,,,

Knor said...

OO DAH SEPULUH HARI..EMM CEPATNYA MASA BERLALU..

lelamaisara said...

Happy birthday Cikgu Etuza....
saya tak marah pon Jaa sebab sya tak menag..hehhehe

Mrs Velentine said...

happy belated birthday cikgu

Mas Zull said...

assalamualaaikum fariza...selamat hari lahir yer...:)

Yumida Huda said...

wah...entry special nih..hp belated bday jgk utk cegu etuza

si kiut lavender said...

amboih...bukan men extrem busy dia skrg yer...hihi

izan mama mia said...

happy besday cikgu

jaakechik said...

hepy besday gak buat cikgu etuza...hihihi...

ROSMARIEZA ROFIEE said...

ros sendiri kadang memang tak sempat nak update apetah lagi nak blogwalkingggg...huhu..

jaakechik said...

jaa datang ziarah cikgu!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy belated besday cikgu etuza :-)

are_lin@yu said...

hb buat cikgu etuza..moga dirahmati dan tercapai segala impian..lama tak jnguk kjaa..hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

ALAHAI NURULPUN BELUM DAN BUAT ENTRI..HEHEHE..KENA AT JUGAK NIE=)

Mieya Atiera said...

Happy belated birthday :)

aReLaN said...

hepi belated bday gak untuk cikgu etuza.hehehe..saya nye bday??? :P

N.Aima K said...

wah Happy Belated Birthday :)

LYAfrina said...

hb cikgu

Etuza Ezawarna said...

Asalamualaikum..so sorry, sama lah agak bizz..namun tak lupa blog kawan2 nampak pula blog Cikgu ni...ya Allah rupanya terpampang pula aku dalam wall utama ni..syukran alhamdulillah. Susah tau dapat kawan blog macam cikgu ni, dah berblog lama ni dah aku sahkan blog cikgu farizah dah macam tak boleh lupa..setaraf dah blog Detik- Detik Indah Dalam Hidupku. pemiliknya Kamsiah juga alimaz kembara terasing. Blog ni aku mark..the best specially ingatan anda yang tulus tau!

Etuza Ezawarna said...

memang tu lah date aku lahir 11hb jan tahun ja beza dengan siti..ramai juga lahir sewaktu ni tau, cuma kita tak tahu ja siapa..

profmie said...

wah..sama befday dgn dato'ct tu...

Cik Aini said...

hepi belated besday Cikgu Etuza :)

Karukord jagau said...

happy besday cekgu....:)

Cinta Misteri said...

Hepi belated birthday cikgu ETUZA

Etuza Ezawarna said...

datang lagi melihat ucapan hari lahir special ni..tq so much

wan nurul hezrina abd halim said...

datang jenguk cikgu..demam ek..jgn lupa amik minumam oren n vitagen oren banyak2=)hehe

fieda said...

sampai dok agi brooch tu..dah pos tau 8 feb aritu..ada 2 pcs brooch dlm tu..nanti dh sampai bgtau ye..

mgkn lmbat sikit kot sbb ramai yg masih belum terima .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama