Wordless Wednesday #34: Kereta bersarang labah² ! :p




41 comments:

Cik Nur said...

tak ka..dia menumpang kejap je tu..
hihihi

Mrs Velentine said...

lah kenapa jadi mcm tue..ni mesti dah lama tak start...

Tihara said...

cane leh jadi gitu jaa...dah lama tak gerak ke ape kete ni..hihi :)

Yana Libra said...

haaa? serius ke ni kak? huhu~

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...la yer ke ni dah jadi tempat tinggal labah2...:)

eita said...

bagus sangat ni...
2 in 1

N.Aima K said...

tercarik-carik mana satu lelabahnya nii?

Cinta Misteri said...

hahahaha.....ni perli blog sendiri ke fariza? blog awk setiap hari ada org dtg jengah, tak mungkin bersawang/bersarang mcm ni...

kereta siapa ni? driver buat tak nampak plak tue

Encik H said...

erkkk..terasa..terasa..hahahaha

Arina Shamsul said...

hahahahaha..dasyat betul yang..tahniah kepada labah2 tu..hahaha.

Deqla manjew said...

lorhh.. keta pun dah mcm almari eh...sarat bebenor.. bkn labah2 je suka ni.. lipas pun suka...hikhik

are_lin@yu said...

eh cmno lh ada ni cikgu..hikhik

lelamaisara said...

laaa..iye ke ni..kete sapa latu jaa..heee

Kesuma Angsana said...

alamk kenapa lak ni !

Kesuma Angsana said...

alamk kenapa lak ni !

eintan nurfuzie said...

teruk sangat tu sampai de labah2

sHaRiNa eLyaNa said...

eh btul ka tu bersarang ? hehe..

sHaRiNa eLyaNa said...

umobile n churp2 :)

Cik Aini said...

hahahaha
labah2 pun bekenan nk dok dlm keta Ja..
wangi sgt kot.hehehe

QasehnyaRania said...

as-salam..
sabaq je la..apo nak dikato :D

si kiut lavender said...

eh,,

haha..dah lama ka xguna keta nih sampai laah2 pun sempat buat sarang nih..:D

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...belum ada lagi yg tuntut la...:)

Tihara said...

Jaa, blog pung penuh sarang labah2 doh ni..hehe :D

Dayana Bahar said...

hehe kenapa sampai bersarang tu? tak guna ke

ros_reeza said...

selagiada tempat nak digantung, selagi tu kita nak gantung kan.. hihi

LYAfrina said...

eyh..betl ke tu?? edit kan?

jaakechik said...

heheh..nape boleh jadi mcm tu? lama x naik ke cikgu...? hihihi...

eimah siti said...

wahhh...banyak bju ni...mst nak gi meeting kat tempat yg jauh kan... (memandai ja cik siti ni...) huhu

sal ya said...

refleks dari luarkah?

Cik Farhana said...

hehe..sy pon suke buat camneh dlm keta.. :)

kinara kinatara said...

sarang betul betul ke 2 kak:)

dya bunga said...

penuh baju..nk kemana tu

profmie said...

lorh..ade jg srg lbah2..kne rjin cuci lah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hihihihi dan lagi labah2 tu buat sarang kan

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kete dila lg bersepah..hoho

Fieda Rafli said...

wah..biar betul..minat betul labah2 tu kat kete ni..

Hasrina said...

lol awat jadi lagutu hehe

izan mama mia said...

hahaha...dh jadi almari baju pulak kereta yer

Si Matatajam said...

Kekadang jadi gak camni..ha ha

Chic Na said...

berapa lama tak naik kereta ni sampai bersawang? hihihi..

wan nurul hezrina abd halim said...

bz benar dah tak dan sampai umah siap ada almari kat keta..hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama