Alamanda bersama Yana ! ♥



Amboi² korang. Pantang nampak gambar Yana, sepantas kilat korang terjah entri ni ehhh. Hahaha. Sebenarnya Yana tak bagi izin pun upload gambar ni kat blog. Tapi memandangkan saye ni agak degil, saye upload la jugak. Hee. Still, saye hormati privasi Yana dengan tepek watermark saye sebesor alam di bahagian muke Yana. Muke saye pun tinggal half aje tu. Harap Yana tak majuk la dengan saye. :)

Dan actually, ni cite Sabtu 2 minggu lepas. Kami ketemu di Alamanda Putrajaya. Korang boleh ikuti rentetan cite macam mane kami jumpe di entri Yana. Tak perlu saye cite bende same kot. Hee. --->> http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/2013/01/pertemuan.html. Thanks ye Yana sebab sudi bertemu mate dengan akak. ♥

Ape yang boleh saye katekan, Yana ni sangatlah lembut orangnye. Agak pendiam juge macam saye. Huhu. Tapi saye ni kalau jumpe spesis same, automatik saye jadi tak berape nak pendiam. Hee. Kalau tak, konfem mati kutu la kan. Otak saye ligat duk susun soalan dan topik untuk borak dengan si manis Yana ni. Satu lagi, Yana ni sweet sangat. Hampir skip lunch die, pasalnye takut saye tertunggu². Untunglahhh si Leo nanti. (:

Oh ye, Yana ade bagi something tau pada saye. Kiut miut hadiahnye. Bile nak publish entry ni, saye tercari² la hadiah tu. Sekali tak jumpe. Arghhhhhh. Si dia cakap mungkin dah terrrbuang mase kelam kabut kemas rumah aritu. Waaaaaaa. Sobsss.


42 comments:

Nyue said...

yana ni penuh misteri..hehehehe...

nak jumpe yana gak la..ehehehee

Yana Libra said...

hehe..gambar mcm tu pun jadi ye kak~ :p

hadiah tu kalau hilang xpe kak, kat tganu byk jual kot..hehe :p

terima kasih puji2 sy kak..hehe..tp xde benda nak bg lg ni~ :P

lain kali ada masa kita jumpa lagi tau~ :)

Che Rosliza Che Mat said...

Seronok jumpa blogger ya...

ros_reeza said...

Alamak macam mana boleh terbuang ni?.. sayangnya..

Cik Nur said...

ya..setuju dengan akak...yana mmg sweet dan lemah lembut orgnya.. :)

untung akak ade pic kenangan dengan yana...
Nur xde...huhuhuh

eita said...

best dapat jupe blogger..

mesti frust kan cari barang tak jupe...
bile tau dah kena buang..laaaaagi frust

Cinta Misteri said...

amboiiii mesranye. jeles plakk. CiM ni org johor tk pernah jumpa yana.

yana!!!! bila kita nk berlaga hidung ni?

Cinta Misteri said...

haaaa bleh komen pown. tadi guna lappy takbleh komen.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya dpt jmpa rakan blogger:)

kinara kinatara said...

alaaa..tak dapat tengok kak yana..huhu..xp xpe..walau macam mana po kita semua tetap geng:)

huhu

Knor said...

macam best aje dgr story cikgu ni..bila nak jumpa kak pulak ni..

profmie said...

huhu..bru je nk tgk pic kwn tu.huhu...
berjln sje..

eimah siti said...

cik siti tak pernah lagi jumpa dgn mana2 blogger....kecuali dia tuu kawan cik siti..huhu

jaakechik said...

bestnya dpt jumpa blogger...hihi.. cikgu nanti dtg la kelate yer... boleh temu mata...heeee...

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...wah seronoknya dpt jumpa...:)

N.Aima K said...

JAM pun kena cop sekali..kah3x

NAL said...

sangat misterii...

NAL said...

sangat misterii...

shar90 said...

untunglaa dpt jumpe blogger misteri... hee ^^

shahdiana said...

best jumpa-jumpa ni kan...yana pernah sekali je g alamanda tu..itupun dalam tugas time rehat semayang jumaat....sempat makan kfc & keluar...tak g mana pun...huhuhuh

Deqla manjew said...

Hihihi..kalo x hari tu dpt jmpe skali kan..tp apakan daya..huhuhu...inshaAllah pjg umoq bole jmpa. ;-)

Cik Aini said...

wahhh..
sgt jeles hokayy :)
untung Jaa dpt jumpa Yana..meh la kasi pic kat watsap ai nk tgk Yana.hahaha
erkk..jgn bg dlm GSFian tau..nti Jagau nmpk.kahkahkah

izan mama mia said...

jumpa blogger lagi...best kan...dapat bertentang mata....takpa...kita perlu hormati permintaan yana tuu...mg yana gembira sll..hihii

Deq's Qienz said...

mencinya.asal kakja tutup pic dia..nk tgk juga rupa yana..haha

are_lin@yu said...

wahh bila kita nk jmpa plk yana..hehe

lelamaisara said...

misteri betui yana ni..hehehe..teringin nak jumpe Yana..Yana mari kite berjumpe...hehehe

Mrs Velentine said...

wah nampaknya kena jumpa face to face baru dapat tengok rupa yana ni

Kesuma Angsana said...

he he he ... KA pun x nak terlalu expose sgt di blog !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahaha ramai kempunan nk tgk yana..best k.jaa dh jumpa yana bila nk jumpa wani pulakkkkkkkkk

QasehnyaRania said...

sronoknya uols ye :D

wah tutup muka la pula :D

LYAfrina said...

alaaa... teringin jugak nk kenal yana.. aci x email.. hehe.. teringin gak nk knl yana..

Arina Shamsul said...

misteri sangat yana ni kan.mama kalau jumpa yana ni.mama tarik2 hidung dia.geram..sbb sangat misteri.hahaha.

Fieda Rafli said...

gambar tak keluar...aarrggghhhhhhh..

❤Kamsiah❤ said...

besar gedabak watermark hehe...

aReLaN said...

hohoho...dating ngan yana ye.lama lak rasa tak gi alamanda sejak pindah senawang ni. kalau dok nilai memang selalu la gi. wuuuu

sHaRiNa eLyaNa said...

napa xtunjuk muka hehe malu la tu

Tihara said...

oololo dop napok muke..
btw syoknye dapat jumpa member bloger :)

si kiut lavender said...

wah..beznya dpat bertemu dgn rakan blogger..
SKl pun teringin sgt nak g jumpa rakan2 blogger..huhu

Cik Farhana said...

Bestnye! Sist mmg mesra dgn follower~ :)

Chic Na said...

alaa yana ni. misteri sangat lah. tp dr cerita jaa dpt imagine kot dia camne. huhu..

teratak hati said...

Penuh misteri ye yana tu..

wan nurul hezrina abd halim said...

MISTERII org kat sebelah2=)tapi nampak sama kecik jer ngan cikgu=)hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama