Anda Mampu Mengubahnya !Sana sini orang duk bercakap pasal boikot barangan Israel. Apa tindakan kita? Jadi mulai sekarang, berhati²lah membelanjakan setiap sen duet & wang kita. Jangan nanti, tanpa sedar kita menyumbang kepada dana Israel untuk membunuh umat Islam Palestin. Perhatikan betui² brand penyokong dana Israel. Sengaja saya tidak mahu attach di sini sebab terlalu banyak. Terlalu banyak. Allahurobbi.

Salah satu menarik perhatian saya ialah minuman coklat harian. Inilah masanya kita ubah & bertukar segera minuman coklat kegemaran kita selama ini. Saya mahu tawarkan dengan setiap pembelian Tamar Coco, RM1 akan disalurkan terus kepada Aman Palestin Berhad. Pilihan di tangan anda. PM untuk maklumat lanjut.

Mungkin kita tak mampu nak angkat senjata untuk melawan, tapi inilah salah satu usaha kecil kita. Jangan lupa juge selitkan doa pada masa mustajab untuk saudara² kita di sana. Semoga mereka terus kuat dan dilindungi Allah. Ya, yakinlah doa itu senjata kita. Sama² kita manfaatkan Ramadhan yang mulia ini.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama