Happy Belated Masz Sidek & Arelan



19 Februari lalu birthday Masz Sidek. Selamat ulangtahun ye dear. Sori lah lambat 4 hari birthday wish ni. Mesti kamu pun paham juge tentang kebizian kan. Ye dakkk? Hee. Tapi bak kate orang, better late than never. Yeahhh. (:

Moge tahun ni memberi 1001 nikmat kebahagiaan pade kamu sayang. Dan dipercepatkan nikmat lapang buat kamu untuk membalas kunjungan teman² blogger. ;)

Oh ye, dengar kate same birthday dengan Beto & Dato' K ehhh. Hihu. Credit to Cik Nur.


24 Januari lepas pulak birthday Arelan. Same birthday dengan adek lelaki saye yang kawen bulan November tahun lalu tu. Dan tahun ni same date pulak dengan Maulidur Rasul. Untung laaa korang berdue dek non. Hehe. Sebulan backdated ni. :p

Selamat hari lahir. Moge berjayelah turun berat badan ye bro. Aja² fightinggg. Kalau nak tips, boleh terjah entri yang diattachkan. Sedikit sebanyak harap²nye dapat lahhh membantu ye. ---> http://farizafairuz.blogspot.com/2011/11/nak-kurus-nak-kurus-kurus.html. Best of luck. ;)


30 comments:

izan mama mia said...

happy belated besday wat mereka berdua...bzy sungguh cikgu kiter nih..tq tinggal byk komen kat blog akak....:D

Sally Yatiey said...

Happy belated birthday buat yang berkenaan :D hee.

Yumida Huda said...

happy belated bday utk diorang...alhamdulillah...bertambah usia..bertambah pengalaman

SyamimiNazifa said...

Happy birthday untuk mereka ;D

Chic Na said...

happy birthday..

Cik Nur said...

HBB arelan dan masz.. :)

Arina Shamsul said...

happy belated birthday buat mereka :) moga panjang umur murah rezeki :)

Etuza Ezawarna said...

selamat hari lahir pada dia ya...

Knor said...

happy ..happy always

Tihara said...

happy belated birthday to both of them :)

N.Aima K said...

yang penting tanda ingtn kan dear

dya bunga said...

walaupun lambt tpi wish jgk kan..hihi

Cik Aini said...

hepi besday Masz n Arelan :)

jaakechik said...

hepy belated beday gak untuk dia.... semoga panjang umur dan murah rezeki... amin...

Kesuma Angsana said...

KA pun dah sama2 wishkan to both of them hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy belated besday masz n arelan

are_lin@yu said...

slmt hari lahir buat mereka berdua ;)

Solehah Shamsuddin said...

hepi befday utk diorang berdua :)

lelamaisara said...

eh sya tak de up n3 pasal ni..huhuuu
ape pon happy belated besday:)

Yumida Huda said...

blog archive sy dh di remove..hehe..
makasih byk2 sbb sis sudi komen entri sy yg lepas2..
xpe..sis juz komen entri terbaru je..

Si Matatajam said...

Ramainya M terlepas wish ni... Hepi besday Arelan & Masz

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza..tahniah2 n selamat hari lahir yer buat arelan...:)

QasehnyaRania said...

hihi..suka la tu :)

shahdiana said...

tak wish bezday kita pun...heheheh...hepi bezday semua yang bezdaynya jatuh di bulan FEBRUARI...

wan nurul hezrina abd halim said...

adehhh mmg dah terlepas nak wat entri mas nie..hb mas

Etuza Ezawarna said...

selamat hari lahir untuk mereka berdua...

si kiut lavender said...

tudia...
meskipun dah terlepas berkurun lamanya..
still nak ucap jugak..happy belated day buat arelan dan jugak masz..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB Masz n arelan

sal ya said...

happy belated.

aReLaN said...

uish...tak perasan lak.maklum la dah lama tak bukak blog.hehehe...terima kasih ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama