Blur. Busy.



Allahuakbarrr. Dah macam² bau dah dalam blog ni, debu pun berlapis². Huhuhu. Inilah 1st entri untuk tahun 2014. Dah setengah tahun daaa, actually banyak cite yang terlepas & saya tak tahu nak mulakan dari mana. Tapi dengan sekeping gambar di atas rasanya cukup la kan, sebagai kata² aluan. Hahaha. (:

Tapi kan, gambar ni sebenarnya bertarikh 16 November tahun lalu. Hehehe. Secara ringkasnya, kedue² pasangan pengantin dah pun selamat semuanya. Entri yang lepas kan bulan Oktober. Jadinye, kire okay lah update yang November punye kan? Betol takkk. Hihihi. Nanti takdelah korang terkejut sangat. :D

Inilah kami 7 beradik. Makin lama, makin bertambah. Sekarang dah jadi 11 beradik. Alhamdulillah. Kalau ada kesempatan, nanti nak bace cite korang pulak. ;)


15 comments:

eita said...

akak tak sempat gi hari tu masa kawen adik jaa...
akak sibk belajar kete bab nak test ...moga kita x pandai kete lagi..takut x pas..
tahniah dah makin bertambah family

MaDaM iEeDaZ said...

same la kite..dh lame tak update blog.. hiihii

QasehnyaRania said...

yeay.selamat kembali
cepat2 la updated apa citer terbaru org di sana.. harap sihat sokmo ye.. (:

Khamsi Abdullah said...

eh, y depan tu siap tidur? hehe

QasehnyaRania said...

entry baru plisss. hikhik
thanks singgah blog kite..

anda di tag .. jemput ye ^_~

http://lobaksusue.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-maria-firdz.html

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...welcome back yer...:)

Nour Adieb said...

selamat kembali kawan! wahhh, best nya ramai adik beradik. pastu kumpul ramai2. best best best :)

aswadz said...

tahniah... tambah lagi sorang adik beradik. hehehe...

Tihara said...

lama tak baca story jaa
jumpa dalam ig pun sekali sekala je
tahniah dapat ahli famili baru :)

N.Aima K said...

welcome back!!!

Lieza Nordin said...

hahaha.. sy pun sama.. dh lama xupdate..skrg baru ada chance... yeayy!! cuti sem katakan..hihih...
wahh!! bestnya kahwin dua2 terus... hihihi.... =)

Rohani Hashim said...

hehe, cepat hapdet blog.hehe sama la skrg mcm kemalasan jer...

Cik Farhana said...

samela kite kak..sy pon da lame xupdate blog..hehe..baru b'kesempatan aritu n smalam..huhu

btw sweet sgt family akak.. tahniah kpd pasangan2 d atas..semoga berbahgia hingga syurga.ameen

LYAfrina said...

alhamdulillah..
lya pon xdpt pegi aritu.. x igt dh sbb apa.. tp ari sabtu kan bua aritu.. lya kje ari sabtu..

Khamsi Abdullah said...

@QasehnyaRania haah..patut lama tak naik kat newsfeed pon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama