Checking



Test 1 2 3. Ehem². Sound check sambil tiup habuk dan sawang². Hehehe. Hampir 2 bulan kot tak update blog, tak blogwalking. Rindu gile nak ngadap blog. Maaf ye jika ade yang mencari² author blog ni. Eh, lupe pulak nak tanye kabar. Sihat ke u ols? Saye sihat. Alhamdulillah. Cumenye tak tahu macam mane saye nak gambarkan betapa sibuknye saye tahun ni. (macamlah orang lain tak sibuk. ye dakkk? hahaha.)

Seriesly, memang saye tak menang tangan. Dengan kerja sekolah, exam budak², sukan sekolah, camping sekolah, urusan masuk rumah, preparation majlis kawen 2 orang adek, abang ipar dan 4 orang sepupu dalam mase terdekat ni, abisss tenaga dah rasenye. (ishhh dorang ni tak reti nak kawen sorang² ke? ikut turn la kan. hahaha.)

Satu hal lagi, kes title blog saye ni tak naik title baru kat bloglist u ols. Tu yang lagi menghilangkan mood nak ngadap blog tuhhh. Huhuhu. Tapi arini saye akan merangkak perlahan² ke rumah u ols. Rindu nak bace cite terbaru. ♥


60 comments:

Cik Nur™ said...

hamboii...ramainya kawin.. :)

tak pe kak buat sekali..senang cerita..hehehe

apapun, selamat kembali ke dunia blogging..kekekek

Knor said...

assalamualaikum cikgu..ha ah nampak segala sawang..sampah sarap semua ada...

takpelah cikgu..buat kerja fardu kifayah..banyak pahalanya..

lelamaisara said...

hai jaa....lame tak bace cerita jaa..;)

Deqla Manjew said...

checking.. atau check up ni? hihihi.. wahh rumah baru ye.. yg buat loan tu kan.. hihi.. miss u lalink.. miss me tak? hahahaha.. ;p

Kakcik said...

Selamat kembali. :)

Cik Aini said...

wahhhh sibuk bebenar ni Jaa..hehehe
dah masuk umah baru ke tu?beshhhnyaaa..welcome back Jaa..gendu tau :)

Chic Na said...

busynya dia.. cikgu jaa dah tukar kerjaya jadi wedding planner ke sekarang? kekeke..

jalan pelan2 k.. ;)

Masya said...

selamat kembali hihihihihi

dya bunga said...

Busynya.. dya sihat je.. Hehe. Sis sihat ke

Yumida Huda said...

wah busy nye..ramai yg kawin..adik ipar yumida pun nak bertunnag bulan 10 ni..bulan 11 cousin kawen, bulan 12 adik yumida lg kawen..huhu....sure penat nnti

moga akak fariza sihat n dipermudahkan segala urusan seharian












Yumida Huda said...

wah busy nye..ramai yg kawin..adik ipar yumida pun nak bertunnag bulan 10 ni..bulan 11 cousin kawen, bulan 12 adik yumida lg kawen..huhu....sure penat nnti

moga akak fariza sihat n dipermudahkan segala urusan seharian












Cinta Misteri said...

test test test....hahahaha...busynyeee....

reload reload reload !!!!

Cinta Misteri said...

test test test....hahahaha...busynyeee....
reload reload reload !!!!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai.. samala kita.. ni baru terkedek2 update ngan jalan2 jenguk rumah kawan (^___^)

windu semua (^___~)

Cikgu Aini said...

Wah lamenye xnmpak... 2bln tu.
Busy btoi cikgu... hi hi ^_^

Karukord jagau said...

test...test...2 tahun dh aku x pernah komen kat sini hahahaa :D

Rosmiza Ali said...

Humakaiii! Sibuknya tu.. Semua pakat berlumba kawen plak.. Hehehehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg sbuk juga kebelakangan nie....

AiSyA LiEzA said...

lamanya akk bercuti..ehhehe... =) xpelah..utamakn yang utama =)

shahdiana said...

dah namanya cikgu mesti sibuk..hehehe...tapi ni dah macam nak jadi weeding planner pulok...apa kess....yana pun baru je jinak-jinak balik..lagi sibuk yang ntah hapa-hapa ntah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rindunyerrrr kat kak jaa
wani sihat qalief sihat sumer sihat hihi...wah kak jaa bz sungguh kan hikss

Masha Meisters said...

refresh refresh refresh! hokey...dah set up chantek!!!! hihi...hamboi...majlis kawen bertingkek tingkek! hehe...sabau jo la...

miss kat cikgu saya!

LYAfrina said...

WELKEM BACK DEAR ;-)

Lya pon gitu..update bila dan je...

jaakechik said...

bizinya cikgu kita sekarang ni eh, takpe la cikgu settlekan dulu memana yg patut,dah free nanti secdule kan entry byk2 yek..

Nour Adieb said...

hee, sy pun dah jarang update blog. busy skang ni

QasehnyaRania said...

welcome back dear ;)

NANTI SY SHARE YE APA ITU HSG :)

NTIKAN N3 SETERUSNYA.
nak xplain pon panjang benor

Yana Libra said...

samalah kita kak..tapi saya tak berblog sebab malas, bukan sbb bz..camne tu? hehe~

izan mama mia said...

hamboiiiiiiii..bz nyer dia....sampai nama blog pon dah bertukar yew

eintan nurfuzie said...

samalah kita..ni baru dpt mengadap blog kejap2

Peringatan untuk yang nak kahwin/bakal berkahwin
info untuk korang
http://www.nurfuzie.com/2013/10/peringatan-untuk-bakal-pengantin.html

Peah!
http://www.nurfuzie.com/2013/10/peah-kucing-cik-en-yang-berbaka-

Solehah Shamsuddin said...

Alahai title tu xjd lagi ke? Akak boleh try contact kak eca asha lgi sekali x? Sori solehah xdpt tlg skrg ni. Solehah online pakai hp je ni

tenku butang said...

hihihi.. awat nak merangkak? hihihi..

tenku butang said...

hihihi.. awat nak merangkak? hihihi..

baguznet said...

Mohon maaf kalau sblm ini blog saya menimbulkan masalah kat cikgu

aswadz said...

2 bulan menghilang ye. lama gak tuh. nsb baek xde org report polis hang "hilang".

Cinta Misteri said...

singgah jengah cikgu ptg2 gini

Nasuha said...

Salam...happy blogging kak..

eita said...

meriah tu..ramai nyer nak kawen...

jaakechik said...

sibuk bebenor cikgu kita ni yer... update la blog kak, nak gak tahu pkembangan terkini. man tahu kot2 dah peknen ke... kekeke...

Tihara said...

oh tersangat bizinya kamu di sana :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh.. busynya dia... hehehehe Ahlam pun baru jer update sapu2 sawang2 dlam homeblog Alham... hehehe

N.Aima K said...

yuhuuu salaam maal hijrahhhh

Cinta Misteri said...

fuhhhhhh fuhhhhh fuhhhhhh.....
tolong tiupkan debu...jao amik duster buangkan sawang

Si Matatajam said...

Sori ye Jaa, lama M tak jenguk sini..

Zierwa Zainal said...

ehem2... zz pun lma btul x hapdate.. heee.. :)

Solehah Shamsuddin said...

Solehah bw sini ye akak :)

QasehnyaRania said...

selamat ptg. sibuk ye cikgu
sihat ke?

tirahzairi said...

salam. ingt tirah x? tirah pon bru nak aktif balik nie...hehehe

tirahzairi said...

lama xmai sini :)

rabiatul adawiyah said...

lama jugak nie kina tak kesini...dah tahun baru dah nie...selamat tahun baru kak...

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...lama x dengar cite n lama juga mama x singgah ke sini...:)

shahdiana said...

salam..kemana menghilang ni cikgu...rindulah....

profmie said...

lme nya x update..sy pn dh lme xsinggh blog ni.hehee

Cik Farhana said...

aloloo kemain busynye..hee stay strong dear :)

Tihara said...

lame nyer jaa checking..mih3
ape khabo jaa :)

QasehnyaRania said...

assalam singgah ke mari melawat rakan yg jauh.smga sihat sihat aja

sal ya said...

Ramai tgk kwn2 yg dh x aktif berblog.

Zierwa Zainal said...

busynye.. smale dgn zz ni pun.. hihi :)

eintan nurfuzie said...

hye2.. lama cik en x jenguk sini.. skrg ni semua nya bz.. sama cam cik en

ieedaz @ mama_isha said...

hi awak.. lame jgk menyepi yer..same la kite.hiihi

QasehnyaRania said...

kat blog saya adanya naik entry terbaru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama