Thanks Izan Mama Mia & Jaakechik



Allahuakbar. Baru berkesempatan update entri. 10 hari kot sunyi sepi je blog ni. Hidup segan mati tak mahu. Huhuhu. Mase saye untuk berblog sekarang ni semput sangat. Line kat rumah sewa ni pun semput. Free free je broadband bayor tiap² bulan tapi jarang gune. Ye takkk? Hee. Ade mase nanti, saye tunjuk banyak mane sangat saye gune untuk bulan lepas. Kalau tak silap, tak sampai 300MB pun. ;)

Pape pun ribuan terima kasih saya ucapkan buat pemilik blog Mia Duniaku sebab beri FM comel ni pada saye. Suke sangat. Kak Izan, hadiah top up tu saye dah beli. Lupe nak bagitau akak. So, akak nak saye pos atau mahu nombornya. Hee. Nanti pm saye ye. (:


Terima kasih juge buat pemilik blog JAAkechik CORNER sebab beri saya FM dan beg kecik ni. Ni kali kedua kot, die pos barang pade saye. Yang aritu pun, saye belum balas lagi. Malu pun ade. Asek menerime aje. Huhuhu. Comel kan FM butterfly tu. Same comel dengan FM hati reben Kak Izan kat atas tu. Kaler pun same. Biru pink. Melompat² kesukaan la saye bile dapat due FM ni. Hahaha. :)

Ohhh ye. Beg kecik tu saye dah gune buat letak duet syiling. Memang padan muat dengan handbag saye. Takla nampak gemuk sangat handbag sebab beg kecik tu segi empat. Hehe. Thanks ye Jaa. Macam tahu² je saye nak gune. Agaknye orang name panggilan same ni instinct pun same kot. :p


42 comments:

Tihara said...

alhamdulillah rezeki..semuanya cute2 macm jaa. :)

berapdet jugak blog mung jaa :)

izan mama mia said...

Lega dh sampai..tak sangka sedondon lak ngan kupu2 jaa..kebetulan agaknya...

Cinta Misteri said...

comel nye butterfly tue....

si kiut lavender said...

skl ni selalu hilang..
then muncul singgah blog akak mesti dapt hadiah..waa...bestnya....^^,

Sally Yatiey said...

Tahniah! ;D Bestnyaaaaa

Chic Na said...

hai jaa. tenggelam timbul je. sekali dia dtg berderet komen. huhu.. busy ke sbb line? ye kot nama sama instinct pun sama. ;)

eita said...

dapat hadiah lah yang paling best sekali

Cik Nur™ said...

Murah rezeki akak.. :)
Tahniah kak.. :)

BaNu Syah said...

wah cantik2 hadiahnyer hehe untung2

Etuza Ezawarna said...

wah tahniah ya cikgu...pasti happy dapat hadia..

Yumida Huda said...

beznye dpt fm..tahniah sis...
cantik..meh lekat kat peti ais umah sy..kikiki

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...seronoknya dpt hadiah dr teman alam maya...:)

jaakechik said...

cikgu dah penah memberi la dulu, ingat lagi tak keyxhaim buah dragon tu..hihi.... btw, hope cikgu suuuuko!

Cik Aini said...

tahniah2..
comel suma hadiah tu..simpan elok2 tau wat kenangan :)

Deqla manjew said...

comel la fm tu... mintak bole? hihihi

Mrs Velentine said...

tahniah

Si Matatajam said...

Bertuahnya Jaa..Murah rezeki tu..Alhamdulillah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak jaa..murah rezeki

Knor said...

assalamualaikum cikgu:)

Kesuma Angsana said...

wah seronok dpt gift2 ni ye

N.Aima K said...

betuahnyee..:)

are_lin@yu said...

wahh comel2 adiah tu..nk jgk..hihi

lelamaisara said...

wah tahniah rezeki kan jaa...:)

kinara kinatara said...

wah..cantiknya kak:)

sal ya said...

dpt hadiah ye...

Etuza Ezawarna said...

tahniah dapat hadia...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki

jom join GA, nak:)


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

Solehah Shamsuddin said...

wah comelnya dua2 cenderahati. yang rama-rama tu apa ye?

Zierwa Zainal said...

comel sgt2.. hehe:)

aReLaN said...

nak jugak.untung la blogger sorang ni dapat banyak adiah.huhuhu

Arina Shamsul said...

comel la yang :)

jaakechik said...

awat tak update blog ni cikgu? busy sgt ka,,,, rinduuuuu laaaa....

Tihara said...

as salam puan jaa..ape kabor? lame tey tak dengor kabor dia, sihat ke dop..duk molep dih :)

N.Aima K said...

wah seronok dpt hadiah lagii

Hasrina said...

bestnya dapat hadiah yang ciut miut

N.Aima K said...

ada soalan utk u kat entri ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/03/wekeender-soalan-dan-jawapan-terkumpul.html

are_lin@yu said...

comelnya geram tgk..thniah k.jaa ;-)

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza....bestkan ada teman blogger bagi hadiah pda kita..;)

fieda said...

comel2 hadiah tu..

wan nurul hezrina abd halim said...

cumillll

QasehnyaRania said...

rezeki..
*tenkiu ye..

dya bunga said...

comel je hadiah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama