Karukord Jagau, Lya, Deqla, Cik Rose, Deq's Qienz, Cendol, Dya & Kina: Saengil Chukha Hamnida!!



Woahhhhh. Lame gile tak mengadap blog. Nak abis bulan 3 dahhh tapi entri bulan ni baru ade 2 termasuk entri ni. Huhuhu. Maap ye kawan². Mesti korang jenuh duk intai² sini, menunggu² entri baru kan. Ye dakkk? Hee. Bertimbun² wooo hutang dengan korang!!

Mule² sekali nak wish birthday buat teman² bloggers. Meriah betul bulan Mac. Penuhhh kalendar saye tahun ni dengan birthday dorang ni. ;)


KJ (name manje: Abang Jagau) - 4 Mac
Note: Acah mak labu je nak up entri befday on time aritu. Hehehe.


Lya - 10 Mac
Note: Kisah Lya masuk paper Metro baru² ni. Entah bile kite nak ketemu!


Deqla - 11 Mac
Note: Jika terus diberi nikmat hidup, sihat, kaya, dan lapang, Insha Allah ade rezeki kite jumpe minggu ni ye. ;)

Cik Rose - 13 Mac
Note: Tiap kali terjah blog Cik Rose, mesti ade something yang baru. Rajinnn betul die main tukar². Huhuhu.
Deq's Qienz - 16 Mac
Note: Jaga diri, jaga pemakanan. Jangan moody² sokmo dengan Qhayra tau. Hihihi.


Cendol - 16 Mac
Note: Duk baik² di bumi nung jauh di sana, ingatlah orang² di sini dalam doamu selalu. (:


Dya - 17 Mac
Note: Dya ni hyper rajin upload gambar kat instagram. Jenuh duk like gambar die. :p


Kina - 23 Mac
Note: Dengar² Kina nak buat GA dalam mase terdekat ni. Nak jugak jadi sponsor. Hee.

Haaaaaaa. Tu lah die 7 orang befday girls dan sorang befday boy. Hihihi. Moge korang terus diberi nikmat kesihatan yang baik. Cupcakes kat atas tu amek sorang satu ehhh. Cukup² sorang satu. Takyah berebut² tau. Ngeeeee. :D


40 comments:

Yumida Huda said...

slmt ulang tahun utkdiorang semua
moga panjang umo n dimurahkan rezeki
moga diber kesihatan yg baik
moga bahagia

Solehah Shamsuddin said...

wah update terus semua ye.hehe :)

Cik Nur™ said...

Happy Belated birthday buat mereka semua... :)

Ayuni said...

samerlh, sye pun bz....

jaakechik said...

hepy belated besday gak buat mereka-mereka semua tu...hihihi... tu lah lama betoi cikgu x online... rindu dah ni heee...

p/s : jaa ke tranung kejap jer cikgu, gi mkn gulai jer...hihi...

Tihara said...

hoo barulah nak update..ape khabo, sihat tak, mesti busy sangat ni :)

Tihara said...

magnum 4u

Cik Aini said...

tooodiaaaa
entry skali harung nampak.hehehehe

apa pun hepi belated to them :)

NAL said...

Happy Birthday untuk semua...

are_lin@yu said...

wahhh ramai kan besday bulan ni..selamat hari lahir buat semua!!!!

Kesuma Angsana said...

wah wish secara marathon yer

eita said...

selamat hari lahir untuk semua

aReLaN said...

selamat hari lahir buat kesemua mereka.hehehe..moga panjang umur, murah rezeki

Chic Na said...

entri sekali tapau je ni. hehe.. apa yg busy sgt jaa. meh nak tolong. ;)

LYAfrina said...

tqsm cikgu ;-)

hehe... itula..padahal kt dekat & pnh bjumpa pon sblum ni..cuma msa tu xtau je kan..agaknya kalo tau & knl, mesti riuh kan...

Deqla Manjew said...

wahh ramainyeee... kohkoh... nnti mai sini rojer2 k..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

terbaekkk la cegu sekali harung semua tu hahahaha

HBB utk mereka semua

Cinta Misteri said...

hepi birthday to all of them....

Knor said...

buzynya cikgu kita ni...good sgt

lelamaisara said...

same la kite...sekali harung..hehehe..
ape pon happy besday untuk semua..;)

Mrs Velentine said...

happy birthday semua

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...wah ramainya selamat hari lahir buat mereka yer...;)

Si Matatajam said...

Sekali harung tu..terbaik la...hepi besday uollssss... Bestnya Jaa jumpa Deqla....

Si Matatajam said...

Done Sunsilk..

Arina Shamsul said...

hambek..sekali harung ko buat ye dear..hehehe.happy belated birthday kpd mereka :)

fieda said...

happy belated besday buat semuanya..

fieda said...

happy belated besday buat semuanya..

fieda said...

happy belated besday buat semuanya..

syiela said...

selamat hr lahir buat mereka semua

Nasuha said...

kak Fariza pn jg diri...semog di murahkn rzki =)

shar90 said...

uyooo... byk nye rangkuman bufday utk bln mac dlm blog nih... hehehee
xdok gift nk bg... hee ^^

Etuza Ezawarna said...

lama tak ke sini semoga semua yang hari lahir ulangtahun tu bahagia dengan rezeli bertambah umur..terima kasih

wan nurul hezrina abd halim said...

kina nyer nurul tak wish lagi..tgklah senang sikit mmg jadual minggunie ketat sikit..huhu..

sorry tak dapat jupa sbb kursus harituh kelam kabut sbb nak siapkan pembentangan..sorry ek..ralat jugak.si deqla dah g dlu kpdn soo takut nak lintas jalan sensorang..hehe

Cinta Misteri said...

hepi birthday to all of them. CiM pown up n3 pukal untuk marchies GSFian

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat mereka..

ada msa jom join ni, nak..

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB utk semua...kak jaa sekali harung semua senang kan hihihi

Karukord jagau said...

hepy besday juga tuk abg jagau dan lain2 heheheeee

Yana Libra said...

hepi belated besday buat mereka~ :)

dya bunga said...

terima kasih..insta je line laju.hihi

Che Rosliza Che Mat said...

terima kasih jaa....ramai betul bulan 3 kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama