Demam Candy Crush



Ape kabor korang di sane? Hee. Saye di sini tak berape nak sehat. Bese la saket sebulan sekali. Tambah lagi dengan kerja² sekolah yang tak berkesudahan. Dah 10 hari kot saye menyepi di sini. Blogwalking jauh sekali. Maaf bebanyak ye. :)

Mesti korang pernah main game gule² comel ni kan. Ye dakkk? Hee. Untuk release tension kelambakan kerja, saye layan la jugak game ni. Tapi sekarang saye takleh nak masuk level 36. Ape perlu saye buat? Huhuhu. Bile tekan je nak masuk level tu, die kuar gambar macam kat bawah. Haihhh. Hadoi lahhh.


Naik buntu dah saye. Lagi bertambah tension rasenye. Hahaha. Sape yang boleh bantu tu, bantu la saye ye. Tolong lah bagi segala tiket pade saye. Dah kemaruk sangat nak proceed game ni. Tolonggg, tolonggggg. :D


51 comments:

Hasrina said...

hii kiter dah 300 lebih fah final stage... wink wink... now stuck dah 3 hari..good luck men game tu request la kat kiter nanti kiter .. facebook : asz xena

AiSyA LiEzA said...

hahahha... nah saya bagi tiket :3 ... hehe.. skit tu biasa r..manusia kan..hek3

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza ...sabar2 yer jgn tension tau..:)

Yumida Huda said...

bz main game ke sis? hehe
x pnh try game nih

Cik Akma said...

kena hantar request dkt kawan2 yg main game tu jgk :)
nanti dorang accept , baru leh teruskan ke level seterusnya ^^

izan mama mia said...

hahaha,,kemaruk main games pulak...akak xminat sgt main segala games tuu..

Tihara said...

alamak ketagis dah tu..slmt hari guru :)

Rosmiza Ali said...

Huhu.. Tak dapat nak tolong la yunk.. Laptop kite ni tak mampu nak tampung men game2 nih.. Cepat hang.. Maklumla, laptop usang.. Huhuhu~~

Cinta Misteri said...

hahaaa...mmg TAK laaa CiM nk ngadap mende alah ni. tk jd kerja. CiM tk suka main game

Cik Nur™ said...

Samalah...
Nur pun tersangkut kat sini..
tension...huhhu

xdapat nak nolong kak..
masalah kita sama.. =_=

Cik Farhana said...

wohoo nnt nk try jugak la maen game nih huhu

kinara kinatara said...

wah kak kina x sampai lagi level nie...huhu...yang nie dia kena cari orang untuk unlock next step kiranya akak kena request dekat kawan kawan akak untuk dirang approve dan penuhkan 3 koata tu...akak nak mintak ngan kina pom boleh antar lah request..:)

Deqla Manjew said...

deqla x berapa lyn game ni..lebih suka game uno yg menguji minda tu..hihihi...tp main kat henpong je laa...

Kesuma Angsana said...

layan game juga yer.. apapun jaga diri yer !

wan nurul hezrina abd halim said...

nielah dia penangan games.boleh ketagih

LYAfrina said...

hihi..klo dh terjerebak susoh nk berundur

LYAfrina said...

hihi..klo dh terjerebak susoh nk berundur

HeNRieTTa JoSe said...

Laa game ke! Igtkan candy choc ke...hehehe...maafla xdpt tlg...rietta xmnat men game...

shar90 said...

main game pon ade dugaan dia sndri... eehehe xD

are_lin@yu said...

wahh beznya tak main lg game ni.hehe

jaakechik said...

jaa x penah main benda alah ni tau... hihihi... one day mesti cuba gak ni.... heee!

Ain Dzaya said...

ikut jelah apa yang dia suruh sis..pasni boleh sambung main pulak..kui

Ain Dzaya said...

ikut jelah apa yang dia suruh sis..pasni boleh sambung main pulak..kui

Ain Dzaya said...

ikut jelah apa yang dia suruh sis..pasni boleh sambung main pulak..kui

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum...

BUNDA a.k.a KN said...

salam,

anda di TAG...sila keteratak bunda..

shahdiana said...

ooo...tengah gila dok main game ni kerr...yana takde game ni pun...best kerr....

BUNDA a.k.a KN said...

salam,
anda diTAG.. http://norazis2908.blogspot.com/2013/05/11-tentang-bunda_19.html

Cinta Misteri said...

assalammualaikum cikgu....
selamat hari guru, sory terlewat wish.

ni lama tak nmpk, demam gula2 lg ke?

aswadz said...

x dpt nak tlg sbb x pernah maen. pernah tgk org maen je.

Yana Libra said...

ramai betul org yg addicted dengan game ni..tak pernah try main lagi..huhu~

BUNDA a.k.a KN said...

bunda ada TAG anda...sila keteratak bunda..

Arina Shamsul said...

Hahahaha..baru ko tahu penangan candy2 tu kan dear? Ingatkan mama sorang je ...hahaha.good luck :)

N.Aima K said...

saya belom terjebak lg ha ha..pls jngn bawa saya terjebak sama

kayyana said...

candy crush ni kalau da start main mmg susah nak stop da.. hihihi.. good luck yer

eintan nurfuzie said...

ramai yg maen.. best ke yek nk try gak tpi takut ketagih

Istadiniey said...

Hai,sy pun kemaruk game tu gak, same la xde tiket gak.. Huhu

eita said...

layan jugak dia ni..

Chic Na said...

cikna kena gak demam candy crush ni tp dah sembuh. skrg demam pou pulak. hihi..

Cinta Misteri said...

Fariza owhhhh Fariza.....

ingat lg tak lagu yg CiM pernah bg kat Ja tu. huhuhu....mana menghilang ni?

aReLaN said...

best sangat ke???tak pernah test lagi ni. bahaya lak kalau test kang jadi ketagih lak.hehehe

Aine Ainun said...

oh camtu ye,
patutula ramai invite saya main game ni..
sayangnya, saya x nyempat nak main game ni..hehee

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hehehehe... sy pn main jgk...tapi dh leval brape dh stop...hehehehe

eintan nurfuzie said...

cik en x berani start.. tkut ketagih

http://www.nurfuzie.com/2013/05/cantik-terhormat-vs-cantik-tontonan.html

Deq's Qienz said...

best ke?ramai fren y invite..tp dq xtry main la pulok..huhuu

LYAfrina said...

lya x pnh layan pon ...

Cik Kay Jue said...

ckj pun suka games ni.. hehehe...

aswadz said...

mmg addicted game nih.

Si Matatajam said...

M pun dah terjebak..dok geram stuck kat stage 33... Camna nak settle kan ye Jaa

Rohani Hashim said...

haha samala akak pun main, giler kan hadoiii

Mas Zull said...

assalamualaikum fariza...mmg dah demam pun ni akibat games ni la...bila dah terjebak dah x boleh buat apa lg dah...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT by TENTANG KITA Template design by Bunga Hati Mama